WhatsApp'a 3 Yeni Özellik Geliyor

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp 'a 3 yeni özellik geleceği açıklandı. Kullanıcıların işini kolaylaştıracak özellikler yeni güncellemede kullanıma sunulacak.

WhatsApp'a 3 Yeni Özellik Geliyor

WhatsApp 'a 3  yeni özellik geliyor.

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp 'a üç yeni özellik geliyor. Kullanıcıları sevindirecek iki yeni özellik ile artık depolama alanının yayına  açılacağı ve tarih seçerek mesaj atılabileceği bildirildli. 

Facebook bünyesine geçtikten sonra birçok yeniliğe imza atan WhatsApp 'ta son olarak mesaj kısıtlaması gelmişti. Pandemi sürecinde yalan haberlerin bilgilerin yayılmasını engellemek için mesaj iletmeye sınırlama getirilmişti. Bunun ardındna 2 yeni özellik için son aşamaya gelindi.

Farklı mesaj türlerini bulmak isteyen kullanıcılar için iki yeni arama filtresi uygulamaya entegre ediliyor. Uygulamaya ekleneceklerden biri iletilen dosyaları aramanızı sağlarken diğeri büyük dosyaları görmenize yardımcı olacak. Dosyalar artık eskiden yeniye ya da boyutuna göre büyükten küçüğe göre sıralanabilecek. 

UZUN UZUN MESAJ ATAMA DÖNEMİ BİTİYOR

Eski mesajları okumak isteyenler için yukarı çıkmak , tek tek mesaj okumak adeta bir eziyet. Getirilecek yeni özellik ile artık tarih girerek o tarihteki mesajlarınızı okuyabileceksiniz. Tarih girişi yaparak o tarihte mesajlaştığınız kişilerle ne konuştuğunuza bakabileceksiniz. 

DOSYALAR SIRALANABİLECEK

Yeni güncelleme ile artık WhatsApp 'ta depolama alanını yönetebileceksiniz. :Şu anda test aşamasında olan bu yeni özellik , test sonrası kullanıma sunulacak ve artık depolama alanını istediğiniz gibi kullanıp sıralamaları boyuta göre, tarihe göre yapabileceksiniz. 

İKİ YENİ FİLTRE

Farklı mesaj türlerini bulmak için iki yeni varsayılan filtre olacak. Biri iletilen dosyaları aramanızı sağlarken diğeri büyük dosyaları görmenizi sağlayacak. Dosyaları eskiden yeniye, yeniden eskiye veya boyutuna göre sıralayabileceksiniz.

Yeni özelliklerin uygulamaya entegre edilmesi için çalışmalar devam ediyor. Güncelleme için tarih henüz belli değil. Ancak kısa sürede bir açıklama gelmesi ve tarihin verilmesi bekleniyor. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA