WhatsApp Web Neden Çöktü?

Rehberinizde bulunan kişiler ile kolay bir şekilde iletişim kurabileceğiniz uygulama olan WhatsApp’ın web üzerinde erişimlerde problem yaşadığı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. WhatsApp Web çöktü mü? WhatsApp’ta problem var mı? 26 Eylül WhatsApp Web’e ne  oldu? Whatsapp neden çöktü? Tüm bu soruların cevaplarını ve çok daha fazlasını haberimiz de bulabilirsiniz

WhatsApp Web Neden Çöktü?

Mesajlaşma platformu WhatsApp, ücretsiz biçimde insanlar ile iletişim kurabileceğiniz, belge ve görsel gönderebileceğiniz bir iletişim sistemidir. Kullanıcıların telefonlarında yüklü olan uygulamada bazen kendi internet ağınız ile bazen de teknik problem sebebiyle sorun yaşıyorsunuz.

Problem yaşadığınızda arama motorlarında WhatsApp çöktü mü? Sorusunu aradığınızda 26 Eylül tarihinde bazı kullanıcılar Whatsapp neden çöktü? Sorusunun cevabını araştırmaya başladı.


WhatsApp Web Çöktü Mü?

WhatsApp uygulamasında yaşanan problem, eğer ki kendi internet bağlantınız ya da teknik problemden kaynaklı ise o zaman problem yok. Raporlara bakıldığında WhatsApp uygulamasında 26 Eylül tarihinde Herhangi bir problem görünmüyor.


WhatsApp Web Nedir?

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar açısından geliştirilen ve platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma ve arama ya da haberleşme uygulamasıdır. Blackberry Android iPhone ile Nokia telefonları ile uyumlu bir şekilde çalışan bu uygulama, 2C, 3G, 4G veya wi-fi internet bağlantısı aracılığı ile kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır.

Kısa zaman içerisinde büyük bir popüleriteye kavuşanı WhatsApp Messenger uygulaması üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği, Ağustos 2012 tarihinden Ocak 2013 tarihine kadar %75 oranında artış göstererek 2012 senesinde toplamda %500 oranına ulaşmayı başarmıştır. Dünyada kayıtlı kullanıcı sayısı en çok olan siber hizmetler arasında yer alıyor. WhatsApp, kullanıcılarına ücretsiz anlık mesajlaşma ile sesli ve görüntülü görüşme avantajı da sağlıyor. Bu uygulama, bütün platformlarda reklamsız bir şekilde kullanılmaktadır.