WhatsApp Kullanıcı Sözleşmesi İptal Edildi mi? Flaş Açıklama

Son dakika haberi: WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesi kararından döndü mü? CNN'nin olduğu iddia edilen açıklama gerçek mi? İşte detaylar.

WhatsApp Kullanıcı Sözleşmesi İptal Edildi mi? Flaş Açıklama

WhatsApp, sözleşmesini geri mi çekti.

Dün gece saatlerinde CNN'nin olduğu iddia edilen bir haber ortalığı karıştırdı. Söz konusu haberde WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesi kararından vazgeçtiği iddia edildi. Söz konusu iddiada "WhatsApp 8 Şubat 2021 tarihinde yürürlüğe girecek olan kullanıcı verilerini Facebook ile doğrudan paylaşabilmesine izin veren yeni gizlilik sözleşmesinden vazgeçti." denildi.

İddianın ABD basın yayın organı Cnn tarafındna ortaya atıldığı da iddia edildi. Ancak bu konuda henüz bir resmi açıklama gelmedi ve haber doğrulanmadı. "Whatsapp'ın gizlilik konusundaki kararından döndüğü ve bu haberin CNN'de geçtiği bilgisi doğru değildir. Tam tersine, Whatsapp Yöneticisi Will Cathcart, Twitter hesabından uygulamayı savunan bir açıklama yaptı."

İPTAL EDİLİR Mİ?

Bu konuda henüz bir net bilgi yok. Birçok vatandaş kararın iptal edilmesini istiyor. WhatsApp'ın bu kararına tepkiler büyürken birçok kişi uygulamayı silip Bip ve Telegram uygulamasına geçti. Siz de telegrama geçtiyseniz memur alımı kanalımıza abone olmak için TIKLAYIN