WhatsApp Görüntülü Görüşmelerde Call Linkk Özelliği Tanıtıldı

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Call Links adlı özelliğini resmi bir şekilde tanıttı. Yeni özellik ile kullanıcılar, direkt bir şekilde başlatmak istedikleri görüşmeler için başkalarıyla link paylaşımı gerçekleştirebilecek.

WhatsApp Görüntülü Görüşmelerde Call Linkk Özelliği Tanıtıldı

Alternatifleri piyasaya çıkmasına rağmen dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kişilere yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Geçen aylarda adını ‘Meta’ şeklinde değiştiren ve sanal dünyalara adım atmaya başlayan Facebook, görüntülü görüşmeler için kullanıcılara fayda sağlayacak yeni özelliğini duyurdu.

WhatsApp Görüntülü Görüşmelerine Link İle Katılma Devri

Kısa süre içerisinde bütün kullanıcılar açısından kullanıma sunulması beklenen bu özellik ile katılımcılar, direkt bir şekilde başlatmak istedikleri görüşmeler için başkalarıyla kolay bir şekilde paylaşım yapabilecekleri bir bağlantı oluşturabilecek. Diğer kişiler, bu bağlantı üzerinden oluşturulmak istenen görüşmelere dahil olabilecek. Buna ek bir şekilde video konferans özelliğinin en çok katılımcı sayısı da 32'ye çıkarılmıştı.


WhatsApp Call Links özelliği platformunda olduğu gibi harici bir şekilde katılımcıları sohbetlere davet etmenizi aracılık edecek. Davet edilen kullanıcıların, cep telefonunda ya da diğer mobil cihazında WhatsApp uygulamasının kurulu olması gerekiyor.


Katılımcılar, sizin kişi listenizde bulunmazsa dahi gönderdiğiniz link aracılığı ile görüntülü görüşmeye saniyeler içerisinde katılım sağlayabilecek.