Vakıfbank'tan Yüzde 0,69 Faizle Ev kredisi Fırsatı!

İlk ev alacaklara yönelik nakit desteği! Yeni Evim Konut Kredisi kampanyası başladı. Düşük faiz, uzun vade, uygun maliyet. Başvuruları hemen yapın!

Vakıfbank'tan Yüzde 0,69 Faizle Ev kredisi Fırsatı!

İlk kez ev alacaklara yönelik nakit desteği sağlamayı hedefleyen bu kampanya, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından onaylandı. Vakıfbank ve diğer kamu bankaları, kredi destek programını resmi internet sitelerinde duyurarak başvuruları almaya başladı. Yeni Evim Konut Kredisi kampanyasıyla birlikte, ilk ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat doğdu.

Başvuruda bulunmak isteyenler, tercih ettikleri bölgedeki ev alımları için özel kredi desteği talebinde bulunabilecekler. Kredi tutarı, konutun bulunduğu bölgeye göre belirlenecek ve uygun maliyetli finansman imkanı sunacak.

Vakıfbank, başvuru sahiplerine son derece düşük yüzde 0,69 faiz oranından faydalanma fırsatı sunarak altın bir fırsat olduğunu belirtti. Ayrıca, borçlular esneklik sağlamak için 180 aya kadar uzatılmış geri ödeme süresinden yararlanabilecekler. Kredi tutarı, mülkün konumuna göre ayarlanacak ve böylece borçlular istedikleri evlere uygun finansman elde edebilecekler.