Uzmanlar Uyardı Bu Uygulamaları Derhal Silin

Teknoloji geliştikçe başımızı ağrıtan uygulamalarda artmaya başlıyor. Uzmanlar uyarıyor, kartınızdan gizlice para çekilebilir.

Uzmanlar Uyardı Bu Uygulamaları Derhal Silin

Akıllı telefonlar hayatımızın her alanına girmiş durumda. Günlük yaşantımızı kolaylaştıran uygulamalar sayesinde günden güne daha fazla bağımlı olmaya başladık bu cihazlara. Ancak bunların iyi tarafının yanında birde zarar veren tarafları olabiliyor.

Kötü amaçlı uygulamalar bazen hayatımızı alt üst edebiliyor. Kimi uygulamalar kişisel verilerimizi ele geçirirken kimi uygulamalar hesabımızdan para bile çalabiliyor.

Özellikle Android kullanıcılarını ilgilendiren bir haberle sizlerleyiz. Ara ara Android kullanıcılarına yapılan uyarılara bir yenisi daha eklendi. Uzmanlar tarafından 12 uygulamanın silinmesi için öneri geldi.

Daha önce açıklanan ve zarar verebilecek uygulamalar listesinde bulunan uygulamalara yenileri eklendi. Güvenlik açıkları nedeniyle bu uygulamalar kişisel verilerinizi çalabiliyor.

Uzmanlar tarafından kimlik ve kredi kartı bilgilerine erişim sağlanmaması için yeni uyarılarda bulunuldu.

Bun seferki uyarılar reklamlardan doluşmaya başladı. Telefona reklam veren bu uygulamalar cihaza hem teknik anlamda hem de şifrelerin çalınması anlamında zarar verebileceğinden bahsedildi.

İşte Uzmanlar tarafından uyarılan ve mutlaka silinmesi gerek uygulamalar;

High

Speed Camera

Smart Task Manager

Flashligt+

K-Dictionary

Quick Note

Currency Conventer

Joycode

EzDica

Instagram Profile Downloader

Ez Notes

A Calculator (Kore Uygulaması)

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /