Üvey Babası Tarafından Öldüresiye Dövülen 2 Yaşındaki Esma'nın Babası Konuştu

Sakarya'nın Geyve ilçesinde, üvey babası tarafından öldüresiye dövülen 2 yaşındaki Esma Asel K., 6 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Üvey Babası Tarafından Öldüresiye Dövülen 2 Yaşındaki Esma'nın Babası Konuştu

Esma'nın öz babası Halit K. , minik çocuğunun 10 gün boyunca öldüresiye dövüldüğünü, hastaneye götürülüp, eve geri getirildiğini öne sürdü. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından hazırlanan raporda, minik yavrunun 6 yerinde darp izi olduğu, el bileği ile kolunda kırık bulunduğu, kafatasında ise çatlak tespit edildiği belirtilirken, ölüm kalım mücadelesi veren Esma'nın babası Halit K. basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Halit K, "6-7 yerinde darbe var. Sol ayağı çatlak, eli çatlak kafatası çatlak durumu ciddi. Doktorun dediği bundan önceler de varmış. Bu çocuğa nasıl bir şiddet, ben böyle bir şey görmedim. Çocuğumun şiddete mağruz kaldığını doktordan öğrendim. İlk götürdüklerinde ölü olarak gidiyor. Canlandırıyorlar, şu anda durumu kritik. Hayatla yaşam arasında mücadele ediyor. Bunları yapan da susan da göz yuman da cezasını çekecek. Çocuğumu hep almak istiyordum ama vermiyorlardı bana. Bakılmadığını biliyordum. Bunları bildiğim için ’hep bana verin’ dedim’, vermediler." dedi.

Evladının 10 gün boyunca korkunç işkencelere maruz kaldığını kendisinden habersiz hastaneye götürüldüğünü öne süren talihsiz baba, "10 gün boyunca darp edilmiş çocuğum, hastanelere götürüp getirilmiş. Benim hiç haberim olmadı. Almaya gittiğimde kızımın ayağında çatlak ile çeşitli yerlerini morarmış gördüm. Üvey baba tutuklandı. Cezalarını çekmesini istiyorum, devletimize milletimize güveniyorum." şeklinde konuştu.