Ünlü Komedyenin Hayvan Derneklerine Yaptığı Bağış Rekorları Geride Bıraktı!

İngiliz komedyen ve ünlü oyuncu Ricky Gervais, son stand-up gösterisi Armageddon'dan elde ettiği 1.9 milyon pound geliri, dünya genelinde hayvan refahı için çaba sarf eden 11 farklı hayvan koruma derneğine bağışladı. Gervais'in yaptığı bu bağış, hayvanların daha iyi bir yaşam için umutlarını artırmayı hedefliyor.

Ünlü Komedyenin Hayvan Derneklerine Yaptığı Bağış Rekorları Geride Bıraktı!

Ricky Gervais'in Bağışı ve Espri Dolu Açıklaması

Ünlü isim, bağışıyla ilgili yaptığı esprili açıklamada, "Köpeklerden, kedilere, gergedanlardan maymunlara kadar herkesin bu parayı akıllıca kullanmasını umuyorum. Çünkü kariyerim bir düşüş yaşarsa, bu paraya ihtiyacım olacak gibi görünüyor" dedi.

Bağış Alan Dernekler

Bağış yapılan kuruluşlar arasında All Dogs Matter, Animal SOS Sri Lanka, Catastrophes Cat Rescue, Chaldon Animal Sanctuary, Dogs On The Streets, Helping Rhinos, Millions of Friends, Mira Dogs, Paws2Rescue, PDSA ve Wild Futures gibi sivil toplum kuruluşları yer aldı. Bu derneklerin evcil hayvanların yanı sıra gergedanlar ve maymunlar gibi farklı türlerin refahı için çalıştığı belirtildi.

Gervais'e Teşekkürler

Ricky Gervais'e yapılan bu büyük bağışla ilgili derneklerden olumlu geri dönüşler geldi. Özellikle Dogs On The Streets (DOTS) adlı sokak köpeklerinin refahı için çalışan bir sivil toplum kuruluşu, Gervais'e teşekkür ederek, "Ricky Gervais'in bağışı, DOTS ve diğer birçok hayır kurumunun zor zamanlarında büyük bir destek sağlayacak. Bu bağış, dünya çapındaki hayırseverler arasında önemli bir fark yaratacak" şeklinde ifadeler kullandı.

Ayrıca, Wild Futures derneği de Gervais'in hayvan refahına yönelik bu anlamlı bağışı için minnettarlıklarını dile getirerek, "Ricky Gervais'in yaptığı bu 1.9 milyon poundluk bağışın bize seçilmiş olması büyük bir şans. Bu bağış, hayvan refahı için yürüttüğümüz çalışmalara çok büyük katkı sağlayacak" dedi.