Üniversiteli İşçiler Verilen Sözlerin Yerine Getirilmesini İstiyor!

Üniversiteli İşçilerin mezun oldukları bölümlerde uygun statülerde istihdamına yönelik yıllarca beklediği müjdeli haber bir türlü gelmiyor.

Üniversiteli İşçiler Verilen Sözlerin Yerine Getirilmesini İstiyor!

Bir süredir sosyal medya hesapları üzerinden seslerini duyurmaya çalışan Üniversite Mezunu Kamu İşçilerinin sorunlarını daha önce de Kamu Bülteni olarak gündeme getirmiş, aynı işi yaptıkları memur arkadaşlarıyla aynı haklara sahip olmak isteyen üniversiteli işçiler, özlük haklarında düzenleme, tayin ve görevde yükseleme konularında düzenleme müjdesi bekliyor. Diplomaların dosyalarında durduğunu belirten üniversiteli kamu işçileri emeklerinin karşılığını istediklerini belirtiyor.  

Toplu İş Sözleşmesini de hatırlatan işçiler, verilen sözlerin unutulmaması gerektiğini vurgulayıp, 'Bizler her ne kadar Üniversite mezunu olsak da statümüz gereği vasıfsız kadrolardayız.Tarafımıza haksız yere mobing uygulandığında herhangi bir yasal hakkımız bulunmamaktadır.Durumumuzla ilgilenilmesini talep ediyoruz..' şeklinde paylaşımlarda bulunuyor. 'Üniversiteliİşçiler Müjde' Hashtagı ile twitter üzerinden başlatılan sosyal medya kampanyasına kısa süre içerisinde binlerce mesaj atıldığı görüldü. Kamu Bülteni sitesini de etiketleyen Üniversiteli İşçiler kendilerine yönelik haberlerin ısrarla yapılmadığını, görmezden gelinmemeleri gerektiğini vurgulayıp, kamu bülteni sitesine de haberlerle ilgili teşekkür mesajları yazdı.

Türkiye'nin en büyük memur adayı grubuna katılmak için TIKLA.

Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin twitter sayfasını takip etmek için TIKLAYIN.

"Kamu Bülteni'ni seviyorum, Mobil Uygulamasını İndirmek İstiyorum" Diyorsan TIKLA.