Ümit Özdağ'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Çılgına Çevirecek Açıklama: Tayyibe Çakar Hanımda Yanımızda! Tayyibe Çakar Kimdir?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın paylaştığı bir video aylarca konuşulacak gibi görünüyor. Yanındaki hanım için İstanbul 3. Bölge milletvekilimi adayımız Tayyibe Çakar açıklaması yapan Özdağ, evet gerçek dedi.

Ümit Özdağ'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Çılgına Çevirecek Açıklama: Tayyibe Çakar Hanımda Yanımızda! Tayyibe Çakar Kimdir?

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ: “İstanbul 3. Bölge milletvekili adayımız Tayyibe Çakar da yanımda. Evet yanlış duymadınız, Tayyibe Çakar.”

Tayyibe Çakar'ın kim olduğu ise merak konusu oldu. Tayyibe Çakar Kimdir?

Çakar, Ümit Özdağ'ın genel başkanlığını üstlendiği Zafer Partisi'nin Yalova Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapıyor.

Tayyibe Merve Çakar, partisinden 28. dönem Yalova Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmasının ardından bir anda gündeme geldi. Dikkatleri üzerine çeken Çakar, yaptığı açıklamalarla da gündeme geldi.

Özellikle partisinin de dikkat çektiği yabancı uyruklulara dikkat çeken Çakar "Yalova'da kayıtlı 30 bin yabancı uyruklu vatandaş var. Son seçimleri CHP yalnızca 613 oy ile kazandı. 2030 seçimlerini sizce kim kazanır?" ifadeleriyle yine sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Tayyibe Çakar'ın asıl isminin Tayyibe Merve Çakar olması ve Ümit Özdağ'ın imalı açıklamasına bakalım Cumhurbaşkanı Erdoğan nasıl karşılık verecek.

KB