Uçak Seyir Halindeyken İki Pilot Yumruk Yumruğa Kavga Etti

Edinilen son dakika bilgilerine göre Irak'ta meydana gelen olayda, uçak seyir halindeyken iki pilot yumruk yumruğa kavga etti.

Uçak Seyir Halindeyken İki Pilot Yumruk Yumruğa Kavga Etti

Skandal haberin bu seferki adresi Irak oldu. Edinilen son dakika bilgilerine göre iki pilot seyir halindeyken uçakta tartışmaya ve yumruk yumruğa dövüşmeye başladı.

Irak yerel basın kaynaklarından edinilen bilgilere göre içinde toplamda 157 adet yolcusu olan ve Irak Hava Yolları 'na ait olduğu öğrenilen, Meşhed-Bağdat seferi yapmakta olan yolcu uçağında meydana gelen olayda, iki pilot arasında yemek nedeniyle bir tartışma çıktı.

Uçak seyir halindeyken meydana gelen olayda yemek yüzünden aralarında bir anlaşmazlık çıkan iki pilot, önce bu tartışmalarını sözlü olarak sürdürdü. Ancak iki tarafın da geri adım atmaması ve tartışmayı alevlendirmesi sonucu sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede fiziksel müdahaleli kavgaya dönüştü. İtiş kakışların ardından sinirlerine hakim olamayan pilotlar, yumruk yumruğa kavgaya başladı.Yumrukların konuştuğu kavgada pilotlar Sahabet kokpitte kalamadı ve kavga, yolcuların olduğu bölüme taştı. Uçaktaki bazı yolcuların telefonları ile çektiği görüntüler de sosyal medya üzerinde yayıldı.

Sizlerle paylaşamayacağımız görüntülerde kokpit kapısında ve yerlerde kan izleri olduğu görülüyor. Uçak seyir halindeyken meydana gelen olay uçaktaki herkesin hayatını tehlikeye attı. Yolcular ise kavga nedeniyle büyük panik yaşadı.Günün en çok konuşulan olayı olan bu durum hakkında Irak Ulaştırma Bakanlığı bir açıklama yaptı. 

Yaşanan bu feci olayın kamuoyuna yansımasının ardından kavga eden iki pilot hakkında da işlem başlatıldığının belirtildiği açıklamada, yolcuların hayatını tehlikeye atan iki pilotun da lisanslarının iptal edildiğine yer verildi. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, kaptan pilot Raad Muhammed Yakub'un emekliye sevk edildiğine yer verildi.

Kamubulteni.com  | Ankara