Son dakika: Süleyman Soylu'nun Kabe paylaşımına kısıtlama.
Twitter, İçişleri Bakanı süleyman Soylu'nun paylaşımını kısıtlama kararı aldı. Bakan Soylu, geçtiğimiz 30 Ocak günü Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe fotoğrafına yapılan saygısızlık sonrası "Boğaziçi Üniversitesi’nde Kabe-i Muazzama’ya yapılan saygısızlığı gerçekleştiren 4 LGBT sapkını gözaltına alındı!" dedi. Bu açıklamasını Twitter üzerinden yapan İçişleri Bakanı Soylu'nun bu paylaşımına kısıtlama geldi.
Twitter'da baktığımızda şu görüntü çıkmaktadır:
Söz konusu paylaşım ile ilgili Twitter " Bu Tweet, nefret davranışı hakkındaki Twitter Kuralları'nı ihlal etti. Ancak Twitter, Tweetin erişme açık kalmasının kamu yararına olabileceğini belireldi" dedi.
KAMUBULTENİ.COM | ANKARA
Yukarıda yorum yapan vatandaş nicki kullanan şahıs siz nerenin vatandaşı siniz. İslamiyet'in kutsal mekanına alenen aşağılamak.cirkin bir şekilde saldırmak hangi ahlaki sıfata sığar..sapkın zihniyet mahsulleri.bu ülkede operasyon yapacak devlet göz yumacak öylemi.. şerefsizlerin oyu onlara kucak açan hainlerin olsun..bize vatanina sahip çıkan değerlerine saygı duyan aklı selim insanlar lazım. .
Bu olayın oyla şunla bunla alakası yok,bu kutsal inançlarımızı ve değerlerimizi yok etmeye çalışan kişilere karşı mücadele etmektir.Görüyorum ki Türkiye müslüman ülke ama ne kadar müslümanız düşünmek lazım.Allaha inancı olmayan ve provokasyon çıkarmak isteyen kişilerdir
Az bile demiş Süleyman soylu, hiçbir mazeret kabeye hakareti kabul ettiremez! Ben olsam hepsini sınır dışı ederim içeri bile atmam bunları beslemem!
Onlardan olmayan herkes terörist, terör sevici, fetöcü, apocu, dhkpc'li, trumpcı... Yarın birgün ötekileştirdiğiniz vatandaşlardan oy istemeye geleceksiniz. Onlar da sizi kapının önüne koyacak umarım.
Dediklerinize katılmıyor değilim ama Boğaziçi üniversitesinde yapılanlar kahpeliktir net
Yaw tamam böyle bi duygunuz var tamam kimsenin birşey dediği yok kendi aranızda takılın o sizi ilgilendirir yanlışsada doğruysada. Ama bunu tutup milletin gözüne gözünede sokarsan yanlış anlama sanada sokarlar. Milletin çoluğu çocuğu var özendirmeyin!! Not : Ak partili değilim.
Siyaset böyle birşey işte. Insanları birkaç parçaya böl. En büyük parça (%60 civarı olsun en az)'yı diğer parçaların üzerine sal. Büyük parçanın sözcülüğünü yap, onları öv, diğer küçük parçaları döv. Bu yapay savaşı sürekli körükle, iktidarda kal.
Herkes dinini yaşamakta özgürdür fakat kimse kimsenin manevi değerlerine saygisizlik etme cüretini kendinde bulamaz eger bulursa sonucunada böyle katlanir