Türkiye'nin İlk Milli Elektrikli Otomobili Togg, Seramik Kaplama İle Korunuyor

Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili Togg, Eskişehir'de seramik kaplama ile koruma altına alınıyor

Türkiye'nin İlk Milli Elektrikli Otomobili Togg, Seramik Kaplama İle Korunuyor

Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar Togg'a sahip olmaya hak kazanırken, Eskişehir'deki bir vatandaş, Togg'un ilk kullanıcılarından biri olarak aracın renginin solmasını ve çiziklerin önlenmesi için seramik kaplama yaptırdı. Oltu rengi Togg'u tercih eden bu kullanıcı, aracını uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi koruması için Hüseyin Kürşat Nalcı'ya emanet etti. Nalcı, Togg markalı bir araca ilk defa seramik kaplama uyguladıklarını belirterek, "Eskişehir'de Togg markalı bir araca ilk kez seramik kaplama işlemini biz yapıyoruz. Sanıyorum Türkiye genelinde de ilk defa uygulanıyor" dedi.

Nalcı, araca uyguladıkları işlemleri açıklayarak, kaportayı dış etkenlere karşı korumak için seramik kaplama yapıldığını söyledi. Üst düzey bir seramik kaplama yaptıklarını belirten Nalcı, "Öncelikle aracın demir tozu temizliğini yaptık. Ardından soğuk kil ve katı kil işlemlerini uyguladık. Sonrasında polisaj işlemlerini tamamladık ve nihayetinde seramik işlemine geçtik. Seramik kaplama, aracın boya ve verniğini beş yıl boyunca dış etkenlere karşı koruyacak. Müşterimize garanti belgesiyle birlikte teslim edeceğiz" şeklinde konuştu.

Nalcı, farklı markalara ait birçok araca seramik kaplama uyguladığını ifade ederek, yerli ve milli bir araç için çalışmanın kendileri için gurur verici olduğunu belirtti. Togg'un diğer otomobillerden farklı olduğunu vurgulayan Nalcı, "Bünyemizde her marka ve model araca işlem yapıyoruz. Birçok araca hizmet verdik ancak Togg'a yapmak gerçekten gurur verici. Eskişehir'de Togg markalı bir araca ilk kez seramik kaplama yapıyoruz. Sanıyorum Türkiye genelinde de ilk defa uygulanıyor. Diğer araçlar bir yana, Togg farklı bir konuma sahip. Yüzde 98 cam, yüzde 2 polyesterden oluşan bir ürün. Çok kaliteli bir ürün. Bu nedenle Togg'a da uyguladık. Altı ay önce 9 milyon liralık bir araca seramik kaplama işlemi yapmıştık. Değerine bakmaksızın birçok araç geliyor. Haftada en az bir kez seramik işlemi yapıyoruz ancak Togg'un farklılığı milli ve yerli olması, kendi aracımız olması. Bu yüzden yabancı firmaların araçları yerine Togg'u tercih ediyoruz" şeklinde konuştu.