Türkiye Erken Seçime Mi Gidiyor Cumhurbaşkanı Seçimle İlgili Soruyu Yalanlamadı

Seçimlere yaklaşılırken erken seçim söylentileri yine ön plana çıktı. Muhabir, Cumhurbaşkanı’na seçimle ilgili konuşulan tarihi sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, o soruyu yalanlamadı.

Türkiye Erken Seçime Mi Gidiyor Cumhurbaşkanı Seçimle İlgili Soruyu Yalanlamadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrası çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ancak, erken seçim tarihi ile ilgili sorulan soruyu Cumhurbaşkanı yalanlamadı. Soruya ‘’Karıştırma şimdi’’ dedi.

Çıkışta muhabirlerden biri 14 Mayısta seçimin yapılıp yapılmayacağını sordu. Daha önceki açıklamalarda seçimlerin sürekli 2023 yılının Haziran ayında yapılacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu soruya sadece ‘’Karıştırma şimdi’’ demekle yetindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın soruyu bu şekilde yanıtlaması ‘’Türkiye erken seçime mi gidiyor’’ sorularının sorulmasına neden oldu.

Muhalefette Aynı Tarihi İşaret Etmişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da geçtiğimiz hafta ‘’Seçimler mayıs ayında olabilir’’ açıklamasında bulunmuştu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’da daha önceki konuşmasında ‘’14 Mayıs mantıklı bir tarih gibi geliyor’’ açıklamasında bulundu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /