Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Tekmeli Yumruklu Kavga!

AK Partililer ile CHP'liler Birbirine Girdi Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda Cumhuriyet Halk Partisi'nin İdlib konusundaki önergesinin görüşüldüğü esnada AK Parti'li ve CHP'li Milletvekilleri arasında tekmeli yumruklu kavga çıktı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Tekmeli Yumruklu Kavga!

TBMM Genel Kurulu, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilginç'in başkanlığında toplandı. Genel Kurulda CHP'nin İdlib'deki Türk askerlerinin güvenliğine dair grup önerisi görüşüldüğü esnada, CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Özkoç kürsüye çıktı. Özkoç'un Genel Kuruldaki konuşması AK Partili milletvekillerinin tepkisini çekerken, Genel kurul öncesinde de basın toplantısı düzenleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sert sözler kullanan Özkoç'un üzerine bir grup AK Partili milletvekili yürüdü.

CHP'li milletvekillerinin de araya girmesiyle gerginlik artarken, arbede yaşanmaya başladı. AK Partili ve CHP'li milletvekiller birbirlerine yumruk ve tekmelerle saldırırken, bazı milletvekilleri arbede sırasında yere düştü. Yaşananlar nedeniyle genel kurula ara verildiği, gerginliğin sürdüğü bildirildi.