Turgut Altınok'tan Çarpıcı Vaat: İşten Çıkarmak Yok, Aksine Zam Yolda!

Keçiören Belediye Başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Atatürk'ün mozolesini ziyaret ederek Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak göreve talip olduğunu duyurdu. Altınok, Ankara'nın özel bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, şehri Atatürk'ün ufkunda rehber olarak, gelişmeye öncülük eden bir başkent olarak yeniden inşa etme kararlılığına sahip olduklarını belirtti.

Turgut Altınok'tan Çarpıcı Vaat: İşten Çıkarmak Yok, Aksine Zam Yolda!

Ankara'nın Geleceği İçin Çalışma Azmi

Altınok, Atatürk'e hitaben yazdığı mesajda, Ankara'nın tarih ve kültürünün güç kaynağı olarak gördüklerini ifade etti. Geleceği planlamak adına geçmişten ilham alacaklarını belirten Altınok, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında Ankara'yı Türkiye'nin ve dünyanın dikkat çeken bir başkenti haline getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. "İnsanlığın tekamülü şehir medeniyetinden geçer" anlayışını benimseyen Altınok, Ankara'yı imar ederken insan odaklı bir yaklaşım benimseyeceklerini vurguladı.

MHP Ziyareti ve Seçim Vaatleri

Anıtkabir ziyaretinin ardından MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan'ı ziyaret eden Altınok, seçim sürecinde belediye çalışanlarının dezenformasyona karşı temkinli olmalarını istedi. İş güvencesine vurgu yaparak, "Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan hiçbir çalışanımızın ekmeğiyle, rızkıyla uğraşmayacağız, işten atmayacağız. Büyükşehir Belediyesi’nde çalışanlara seçim öncesi zam yapıldı. Bu zam aslında iki yıldır yapılmayan zamların birikimidir. Aksine biz geldiğimizde maaşlara zam yapacağız" şeklinde konuştu.