Tüfekle Şaka Yaparken Karısını Öldürmüştü! Suriyeli Koca Serbest Bırakıldı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, şaka yaparken av tüfeğiyle eşinin ölümüne sebep olan Suriye uyruklu şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla salıverildi.

Tüfekle Şaka Yaparken Karısını Öldürmüştü! Suriyeli Koca Serbest Bırakıldı

Suriyeli şahsın ilk ifadesinde, karısını vurmadan önce tüfeği pencereye konan kuşa doğrulttuğunu, karısının korkması sebebiyle kuşu vurmadığını söylediği öğrenildi.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Altınova Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 5 sene önce ülkelerinde iç savaş sebebiyle İdlib'den kaçarak Türkiye'ye sığınan 21 yaşındaki Seyfullah İ. , bir ay önce evlendiği Mine İ'yi evde tüfekle şaka yaparken vurmuş ve ölümüne sebep olmuştu. Seyfulllah İ, emniyetteki ifadesinde, Betmatik "Av tüfeğini elime aldım, Evin penceresine konan kuşa doğrulttum. O sırada eşim 'kuşu vurma ben korkuyorum' deyince, ben de kuşu vurmaktan vazgeçtim. Daha sonra tüfeği eşime doğrultarak, 'o zaman seni vurayım' diyerek şaka yaparken, emniyetini kapattığım tüfek ateş aldı. O sırada nasıl olduğunu anlayamadım şoka girdim, çok pişmanım" dedi.

Suriyeli koca sorgusundan sonra adliyeye sevk edildi. Burada nöbetçi savcının tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkeme tarafından, adli kontrol şartıyla salıverildi.