Trafik magandasına 11 bin ceza kesildi, ehliyetine el konuldu

Geçtiğimiz gün İstanbul'da çekilen görüntülerde trafik magandası içerisinde küçük bir çocuğun bulunduğu araca yaklaşıp, aracın aynısın yumruklamıştı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesi sonucu tepkiler gelmiş ekiplere trafik magandasını yakalamak için çalışmalara başlamıştı. İşte o maganda bugün yakalandı, kendisine 11 bin lira ceza kesilirken, ehliyetine 2 aylığına el konuldu.

Trafik magandasına 11 bin ceza kesildi, ehliyetine el konuldu

Dün sosyal medyaya düşen trafik magandası görüntüleri sonrasında tepki paylaşımları gelmişti.İstanbul'da çekilen görüntülerde trafik magandası içerisinde küçük bir çocuğun bulunduğu araca yaklaşıp, aracın aynısın yumruklamış ve kırmıştı. Görüntülerde aracının plakası net bir şekilde görülen maganda sonrasında ise hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etmişti. 

11 bin ceza kesildi, ehliyetine el konuldu

Saldırıya uyrayan araç içinde ki bulunan anne ve çocuk korku dolu dakikalar yaşamış ve anlar kameralara yansımıştı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle birlikte kısa süre içinde milyonlarda vatandaş o trafik magandasına tepki göstermiş ve buluna cezalandırmasını istemiş. Bu olay sonrasında emniyet ekipleri harekete geçti ve o trafik  magandası bugün yakalandı. İfade veren maganda olayın öncesinde aynasını kırdığı aracın sürücüsünün kendisine küfür ettiği için araca saldırıdığını iddia etti ancak o kişiye trafik ekipleri tarafından11 bin lira idari para cezası kesildi ve ehliyetine 2 ay süre ile el konuldu.