Toplu Cinsel İstismar Zanlıları Polis Tarafından İnfaz Edildi

Genç veteriner kadının cesedinin bulunmasıyla yer yerinden oynamış, olay yerine tatbikat için götürülen cinsel istismar zanlıları polisin silahını almaya kalkmıştı....

Toplu Cinsel İstismar Zanlıları Polis Tarafından İnfaz Edildi

Dünyada en fazla cinsel istismarın yaşandığı ülkelerin başında yer alan Hindistan, dehşete düşüren bir olaya daha sahne aldı. Hindistan polisi, Haydarabad şehrinde geçtiğimiz hafta bir veterinere toplu cinsel istismarda bulunan dört erkeği öldürmek zorunda kaldı. Karakolda gözaltına alınan zanlılar, Cuma günü erken saatlerinde cinayetin nasıl işlendiğini göstermeleri için polis eşliğinde olay yerine götürülmüştü.

BBC'ye konuşan emniyet yetkilileri, polis ekiplerinin silahını alarak kaçmaya çalışan zanlıların iki polisi yaraladığını, bunun üzerine diğer polislerin silahlarına davranarak zanlıları öldürdüğünü açıkladı. 27 yaşındaki veteriner kadının yanmış cesedi geçtiğimiz hafta Perşembe günü bulunmuş, olay Hindistan genelinde protestoları beraberinde getirmişti. Polislerin zanlıları vurduğu haberi ise sosyal medyada sevinçle karşılandı.

27 YAŞLHindistanlı vatandaşlar sosyal medya sayfalarından polis ekiplerine destek mesajı göndererek, 'Adaletin sağlandığını' söyledi. Bazı vatandaşlar ise polisin zanlıları vurmak için yer aradığını, olay yerine elleri kelepçeli olarak götürülmeyen zanlıların bu tür şeylere kalkışabileceği polisin dikkatsiz davrandığını öne sürdü.