Toplantı Saat Kaçta Bitecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan Saat Kaçta Açıklama - Ulusa Sesleniş Yapacak?

Çankaya 'da kritik toplantı 2 saattir devam ediyor. Büyük merakla beklenen toplantı ne zaman sona erecek? Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak ? Ulusa sesleniş konuşması ne zaman gelecek? İşte detaylar.

Toplantı Saat Kaçta Bitecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan Saat Kaçta Açıklama - Ulusa Sesleniş Yapacak?

Çankaya Köşkü 'ndeki toplantı ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?

Coronavirüs sonrası Çankaya Köşkü 'nde önemli bir toplantı başladı. Bugün saat 14,00 'da başlayan toplantı , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın başkanlığında sürdürülüyor. Toplantının başlamasının ardındna en çok araştırılan konu , toplantıda ne kararlar alınacağı , kararların ne zaman açıklanacağı oldu. 

TOPLANTI ÖNCESİ AÇIKLAMA

Toplantıdan önce açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Toplantımızın ardından yapacağımız millete sesleniş konuşmasında tüm detayları aktaracağız. Burada kısa bir giriş konuşmasının ardından, önümüzdeki dönem için alacağımız tedbirlerin müzakeresine ağırlık vereceğiz. Hastalığın kontrol altında alınması için sağlık tedbirlerini hayata geçirdik, geçirmeye devam ediyoruz. Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı durma noktasına getiren böyle bir sürecin, ciddi ekonomik sonuçları da ortaya çıkacaktır. Türkiye olarak hem bu hastalığın salgın haline dönüşmesini engelleme, üretim, ticaret, istihdam, ekonomiyi canlı tutma mecburiyetimiz var.

Ağustos 2018'de yaşadığımız kur faiz enflasyon saldırısından yeni yeni kurtulmaya başladığımız bu dönemde ipin ucunu asla bırakamayız. Devlet kadar özel sektörün de sorumlulukları vardır. Burada alacağımız kararlarla bu zoru birlikte başaracağız. Bu süreci atlattıktan sonra önümüzde çok daha büyük fırsatların bizi beklediğini görüyoruz. Sabır ve dua ile bu süreci aşacağımızı inanıyorum. Çin'deki salgın dönemi, avrupa başta olmak üzere tüm dünyayı üretim konusunda alternatife itmiştir. İlk akla gelen ülke Türkiye olmuştur. Önümüzdeki bir kaç haftalık dönemi iyi yönletir, milletimizi iyi bilgilendirirsek, umduğumuzun da ötesinde güzel bir tablo bizi bekliyor. Bu konuda ben sizlere güveniyorum."

ULUSA SESLENİŞ OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ,toplantı sornası ulusa sesleniş konuşması yapacağını söyledi. 

Ulusa Sesleniş konuşması nedir? Bir konu hakkında devlet büyüklerinin birlik, beraberlik , tedbir , önlemler , atılacak adımlar ve diğer konularda tüm kanallarda vatandaşlara yapılan konuşmadır.

TOPLANTI NE ZAMAN BİTECEK? ERDOĞAN NE ZAMAN ULUSA SESLENİŞ KONUŞMASI YAPACAK?

Saat 14.00 'da başlayan toplantının ne kadar süreceği , saat kaçta toplantının sona ereceği , ulusa sesleniş konuşmasının ne zaman olacağı henüz bilinmiyor. Ancak toplantının 18.00 - 19.00 gibi sona ermesi ve ulusa seslenişin gelmesi bekleniyor.

ULUSA SESLENİŞ KONUŞMASI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN