Tokat'ta tüyler ürperten olay: Köpeğe tecavüz

Tokat'ta tüyler ürperten olay. 1 yaşındaki Kontes isimli Kangal cinsi köpeğe tecavüz edildi. İşte yaşanan olayın detayları.

Tokat'ta tüyler ürperten olay: Köpeğe tecavüz

Ürküten haber Tokat'tan geldi. Alınan son bilgilere göre Karşıyaka Mahallesinde meydana gelen olayda alçıpan işi yapmakta olan H.Y. isimli bir kişi, iş yerinin bahçesinde bağlı şekilde bulunan 1 yaşındaki Kontes isimli Kangal cinsi dişi bir köpeğin ön bahçeden alınarak arka tarafta bulunan kapalı alana götürüldüğü ve köpeğin burada. tecavüze uğradığını iddia edildi.

İftardan kalan yemekleri köpeğine vermek için iş yerine gelen H.Y. ön bahçede köpeğini göremedi. Burada köpeğini göremeyen H.Y. isimli iş yeri sahibi, onu aramaya başladı. Daha sonra ise arkada bulunan odanın ışığının yandığını gören H.Y. lambayı kapatmak için odaya girdi. Odaya giren H.Y. 1 yaşındaki Kontes adlı Kangal cinsi köpeğinin ayaklarının bağlı olduğunu ve kendisi içeri girdiğinde bir kişinin kaçtığını gördü. Holiganbet Bu durum karşısında şaşkına dönen H.Y. durumu polis ekiplerine bildirdi.

Şüpheli Hakkında Yakalama Kararı Verildi-Çalışmalar Başlatıldı

H.Y.’nin ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ekipleri intikal etti. Bölgeye gelen ekipleri, inceleme yaparak kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Veterinerden Konu ile İlgili Açıklama

Polisin yanı sıra bölgeye bir veteriner de çağrıldı ve köpek muayene edildi. Olay yerine gelen Tokat Veterinerler Odası Başkanı Sami Karyağdı yaşanan olay ile ilgili şu ifadelere yer verdi., "Raporumuzu savcılığa sunacağız. Acı bir vaka şu an köpekte belli bir zorlanmayı görebildik. Bu dini günlerimizde, özel günlerimizde köpeğe karşı böyle bir durumun olması gerçekten acı bir vaka."

Kamubulteni..com  | Ankara