TikTok'ta Şehitlerimize Hakaret Eden Genç Kız Serbest Bırakıldı

TikTok üzerinden yayımladığı canlı yayınında şehitlerimiz hakkında tepki çeken skandal ifadeler kullanan genç kız hakkında karar verildi.

TikTok'ta Şehitlerimize Hakaret Eden Genç Kız Serbest Bırakıldı

Bitlis'te şehit olan askerlerimiz hakkında skandal sözler söyleyen genç kız serbest kaldı.

Bitlis'te yüreğimizi yakan bir haber geldi. Dün gelen haberde 11 askerimiz helikopter düşmesi nedeniyle şehit oldu. Şehit haberinin gelmesinin ardından bir genç kızın  TikTok2ta yaptığı canlı yayın büyük tepki çekti. 

23 yaşındaki Yonca B isimli kadın, söylediği tepki çeken skandal sözleri sonrası emniyet ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan ve gözaltına alınan genç kız, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yayın sırasında şehitlerimizin adının hatırlatılması üzerine ağza alınmayacak küfürler söyleyen genç kız, Güvenlik Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve Samsun Adliyes'ine sevk edildi.

Adliyede savcı tarafından da ifadesi alınan Yonca B. isimli genç kız, daha sonra nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen genç kız, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

NE DEMİŞTİ?

Şehitler hatırlatılınca çılgına dönen gen kız küfürlü konuşarak, "S….. git. A… k..duğum oğlu. Çok da s.k.meydi bu saatten sonra şehit, mehit. Biz de üzüldük, biz de ağladık ama hayat devam ediyor. Ömür bir günlük dünya, belki ben yarın öleceğim. Ben eğlenmek zorundayım. Başımız sağ olsun, çok üzüldük, ağladık yeter yani a… s..tuğumun oğlu. Madem şehit var TikTok izlemeye girmeyeceksin. Şerefsiz, bulurum seni.” demişti.