TEM'de Feci Kaza! Ağaca Çarpan Araç İçindeki 5 Kişi Can Verdi

Gece saatlerinde İstanbul Esenler sınırları içerisinde TEM otoyolunda seyir halinde olan bir aracın kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarpması sonucu meydana trafik kazasında 5 kişi can verirken, 1 kişi ağır yaralandı..

TEM'de Feci Kaza! Ağaca Çarpan Araç İçindeki 5 Kişi Can Verdi

Ağaca Çarpan Araç İçindeki 5 Kişi Can Verdi

5 kişinin can verdiği, 1 kişinin ağır yaralandığı feci trafik kazası gece saatlerinde İstanbul Esenler sınırları içerinde TEM otoyolunda yaşandı. Gelen bilgilere göre sürücünün ismi henüz öğrenilemeyen ve içerisinde 6 kişinin bulunduğu otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak önce bariyerlere sonrada yol kenarında bulunan bir ağaca çarptı. Kazanında etkisiyle sürüklenen araç içerinde bulunan 2 kişi camdan dışarıya uçtu.

Kazayı gören diğer sürücüler hemen yardıma koşarken, durumu ekiplere ihbar etti. Kısa süre içinde kaza bölgesine gelen ekipler, yaptıkları incelemede araçtan dışarıya uçan ve kimliği henüz belli olmayan 2 kişinin olay yerinde can verdiğini, 4 kişinin ise araç içinde sıkışarak ağır yaralandığın tespit etti. Yaralılar uzun uğraşlar sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı ve yapılan ilk yardım sonrasında hastaneye kaldırılırken, araçtan dışarıya uçarak can veren 2 kişinin cansız bedenleri ise morga kaldırıldı. Ancak hastanede ki tüm çabalara rağmen Erdinç D., Ercüment D., Onur K. isimli yaralılar kurtarılamadı. Durumu ağır olan 1 kişinin tedavi ise hastanede devam ediyor.

Toplam 5 kişinin can verdiği kazayla ilgili olarak incelemeler sürüyor.