Telefondan Youtube'a Girenler Dikkat: Bugün...

Dünyanın en çok kullanılan, ziyaret edilen video-müzik izleme ve paylaşma platformu YouTube bugün önemli bir güncelleme yaptı. Telefondan YouTube 'a giren kullanıcılara yeni bir platform sunuluyor.

Telefondan Youtube'a Girenler Dikkat: Bugün...

Youtube bugün Premium 'a geçti.

Uzun zamandır yurt dışında kullanılan YouTube Premium,  an itibariyle Türkiye için de hizmet vermeye başladı. YouTube Premium sayesinde bundan sonra Youtube 'yi reklamsız şekilde kullanabileceksiniz. Reklamsız videoların yanı sıra istediğiniz videoları indirmek gibi YouTube Premium 'da ek özelliklere sahip oluyorsunuz.

Öte yandan YouTube tarafından hazırlanan orijinal içerikler  de yeni sistem üzerinden izleyebileceksiniz.

Spotify'ın rakibi YouTube Müzik de, Premium ile birlikte kullanıcılara sunuldu.

YouTube uygulamasından veya web sitesinden YouTube Premium ’a ulaşabilirsiniz. YouTube Premium 'u ilk 3 ay ücretsiz olarak kullanabileceksiniz. Daha sonrasında ise farklı paket seçenekleri size sunulacak ve kullanıcılar bu fırsatlardan  birini seçebilecek.

YOUTUBE PREMİUM ÜCRETİ NE KADAR?

YouTube Premium ve YouTube Müzik ikilisinden oluşan standart paket için kullanıcılardan aylık  16,99 TL 'lik bir ücret talep edilecek.  Sadece YouTube Müzik’e abone olmak isterseniz ödeyeceğiniz ücret aylık  13,99 TL olacak.

Birçok serviste olduğu gibi YouTube 'da da aile üyeliği şeklinde bir sistem kullanıcılara sunuluyor. 5 kişilik YouTube Premium + YouTube Müzik aboneliği 25,99 TL fiyat etiketine sahip.
Aynı şekilde aile üyeliğini yalnızca YouTube Müzik için almak isterseniz 20,99 TL 'lik bir ücreet ödemesi yapacaksınız.

YouTube Premium ’a abone olmak için mobil uygulamada videoların alt kısımlarında çıkan indirme butonunu veya ayarlar kısmındaki Premium bölümünü kullanabilirsiniz.

Site üzerinden de Premium abonesi olma imkanı da kullanıcılara sunuluyor. 

Öte yandna İOS 'ta üyelik bir farklılık göstermektedir. Örneğin 16,99 TL’lik standart paket, iOS  kullanıcılarına 21,99 TL gibi bir ücretle sunuluyor

iPhone ve Android cihazlar üzerinden hemen üyeliğinizi başlatabiliyorsunuz; kullanım herkese açık durumda.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA