Tarkan’ın Yeğeni, Feci Kazada Yaralandı

Bursa’da-Gebze-Orhangazi İzmir otoyolu üzerinde trafik kazası meydana geldi. Bu kazada yolda savrulan bir otomobile arkadan gelen bir başka otomobil çarptı. İlk belirlemelere göre kazada bir kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi ise yaralandı. Yaralılardan Halis Tevetoğlu'nun şarkıcı Tarkan’ın kuzeni olduğu öğrenildi. Feci kaza dün akşam saat 23.00 sularında Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu, Orhangazi kavşağı mevkiinde oluştu. Kahraman K'nın sürdüğü otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyl

Tarkan’ın Yeğeni, Feci Kazada Yaralandı

Tarkan’ın Kuzeni Olduğu Belirlendi

Meydana gelen kazada ünlü şarkıcı Tarkan’ın akrabası (kuzen) olduğu açıklanan Halis Tevetoğlu’nun yanı sıra aynı zamanda araçta bulunan 40 yaşındaki Uğur R., 33 yaşındaki Serdar K., ve diğer aracın sürücüsü 48 yaşındaki Kahraman K. yaralandı. 


Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri kaza yerinde gerçekleştirilen yaralılar, daha sonrasında ambulanslarla Orhangazi ve Gemlik devlet hastanelerini kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen otomobil sürücüsü Kahraman K. hayatını kaybetti.