Tarkan’dan Geççek Açıklaması Neden Yazdığını Söyledi

Geççek şarkısıyla gündeme gelen Tarkan şarkı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Politik mesajlar verdiği ifade edilen şarkı için ‘’ Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm’’ ifadelerini kullandı.

Tarkan’dan Geççek Açıklaması Neden Yazdığını Söyledi

Tarkan'ın dün akşam yayınladığı Geççek isimli şarkısı, politik mesajlar verdiği gerekçesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Tarkan ise şarkısını yayınlamadan önce YouTube kanalında bir video yayınlayarak Geççek'i pandemi döneminde yazdığını söyledi. Megastar videosunda "Pandemi döneminin gidişatından olumsuz etkilendiğim bir dönemde bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, moral verir, umut olur diye düşündüm" dedi.

Tarkan, YouTube kanalında yayınladığı videoda şarkıyı yazma sürecini şu şekilde anlattı: "Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. 'Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek'. 'Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım' dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm."