Tarım ve Orman Bakanı: 10 Yıl daha AK Parti'ye İhtiyaç Var

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'in Bornova ilçesi AK Parti Danışma Meclisi toplantısına video konferans yöntemiyle katıldı.

Tarım ve Orman Bakanı: 10 Yıl daha AK Parti'ye İhtiyaç Var

AK Parti'nin 10 yıl daha iktidarda kalmasının mükemmeliyet için ihtiyaç olduğunu söyleyen Pakdemirli, "Aşağı yukarı 25 yıldır Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını da sayarsak iktidardayız. İnşallah AK Parti bir 25 yıl daha iktidarda olur. Çok daha fazlası 2023'ten sonraki 5 yılda olacak inşallah. Bu işin devam etmesi gerekiyor. Bu yüzden partili arkadaşlarımız, dava arkadaşlarımız, dolayısıyla sizler milletimize bunu çok daha iyi anlatıyor olmanız lazım." dedi.

15 Temmuz'un unutulmaması gerektiğini söyleyen Tarım ve Orman Bakanı, "Bugün ülkenin komşuları ile oluşan durumunu unutmamamız lazım. Yine 15 Temmuz'u unutmamamız lazım. Bunları unutmadığımız sürece, bir ve beraber olduğumuz sürece, bunu da seçmen kitlemize anlattığımız sürece ben Allah'a şükürler olsun AK Parti'nin bugüne kadar iktidar olduğu gibi 2023'te de iktidar olacağına, en başta ipi göğüsleyeceğine eminim. Her parti belki hizmet için var ama bu işin mükemmeliyeti için 10 yıl daha AK Parti iktidarına ihtiyaç var. Bu anlamda en önemli görev de sizlere düşüyor" ifadelerini kullandı.