Talip Geylan: Şimdi Sıra Torpil, Mülakat Rezilliğini Temizlemeye Geldi

Türkiye Kamu Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Alo 147 hattının kapatılmasını memnuniyetle karşıladıklarını, kamuda ayrımcılık ve torpilin adı olan mülakatın da kaldırılması gerektiğini söyledi.

Talip Geylan: Şimdi Sıra Torpil, Mülakat Rezilliğini Temizlemeye Geldi

Türkiye Kamu Sen'e bağlı Türk Eğitim Sen Genel Merkezi , Milli Eğitim Bakanlığı'nın Alo 147 hattının kapatılmasını memnuniyetle karşıladıklarını açıkladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulunan Türkiye Kamu Sen Genel Sekreteri ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, "Alo 147, eğitim çalışanları üzerinde çalışma huzurunu bozan bir mekanizma haline gelmişti. Şimdi sıra, MEB’de kul hakkını gasp eden, ayrımcılık ve torpilin adı olan MÜLAKAT rezilliğini kökten temizlemeye geldi. Bekliyoruz." ifadelerini Sultanbet kullandı.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR ADAYI YARDIMLAŞMA GRUBUNA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN.

Ayrıca sözleşmeli öğretmenlerin eş durumu tayini meselesine ilişkin de açıklamalarda bulunan Geylan, "Ailesinden ayrı bırakılan çocuklarımızın yaşadığı travmanın farkında mıyız? Çocuklar anne ve babalarıyla birleşmeli. Sözleşmeli öğretmenlere de Ağustos’ta tayin hakkı verilsin.Tüm dinlerde, tüm ahlak öğretilerinde ve tarihin her döneminde tüm toplumlarda #AileKutsaldır Bu değere yakışır davranmak gerekmez mi? Sözleşmeli öğretmen aileleri birleştirilsin." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA