Taksim Saldırısı Soruşturması Kapsamında 2 Kişi Daha Tutuklandı

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısına yönelik soruşturma kapsamında iki kişinin daha tutuklanmasına karar verildi. İstanbul'un kalbi sayılan en işlek caddelerinden Taksim'de 13 Kasım günü çok kanlı bir eylem Sonrasında bütün Türkiye adeta yasa boğulmuştu. Patlamanın hemen akabinde 6 vatandaş hayatını kaybederken 81 kişi ise çok ağır bir şekilde yaralanarak hastanelerde tedavi altına alınmıştı.  Ekiplerin geniş çaplı çalışmaları neticesinde patlamayı gerçekleştiren Suriye

Taksim Saldırısı Soruşturması Kapsamında 2 Kişi Daha Tutuklandı

2 Kişi Daha Yakalandı

Olaya yönelik başlatılan soruşturma başarılı bir şekilde devam ediyor. Polis ekipleri, teröristin Hatay üzerinden Türkiye'ye girmesine aracılık eden iki şüpheliyi daha yakaladı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin sonrasında adliye makamlarına sevk edildi. Böylece tutuklu sayısı 19'da çıktığı. 


Savcılıkta ifadeleri alınan iki şüpheli hakimliğine sevk edildi. Hakimlik tarafından savunmaları alınan iki şüpheli, 'Kasten öldürme' ve 'Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay ile alakalı tutuklanan toplanmış şüpheli sayısı 19'a yükseldi.