Taksim Bombacısının Elindeki Güllerin Sırrı Çözüldü

Taksim’de İstiklal Caddesine bomba bırakarak 6 kişinin ölümüne, 81 kişinin de yaralanmasına neden olan Suriye Uyruklu Ahlam Albashır’in elindeki güllerin sırrı çözüldü.

Taksim Bombacısının Elindeki Güllerin Sırrı Çözüldü

Pazar günü Taksim’e gelerek burada uzun bir süre oturan ve daha sonra bomba dolu çantayı bırakarak kaçan, bombanın patlaması sonrası 6 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan terörist Ahlam Albashır’ın kaçtığı anların görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntülerde dikkat çeken bir detayda teröristin elinde bulunan güllerdi. Güllerle bir mesaj mı verilmeye çalışılıyor sorusu sorulmaya başlanmıştı. Güllerin ne anlama geldiği merak edilirken güllerin sırrı ortaya çıktı.

Dikkat Çekmemek ve Tartışmamak İçin Almış

Bombayı bıraktıktan sonra kaçan terörist, kaçmasına yardım edecek Ahmet Jarkas’ın annesinin evinde ele geçirildi. Ahmet Jarkas ve annesinin de gözaltına alınıp emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Bu arada Albashır’ın kaçarken elinde görülen güllerin sırrı da çözüldü. Terörist Albashır, patlamanın yaşandığı bankta otururken gül satan bir kadın yanına yaklaşarak gülleri uzattığı ve Albashır’ın gülleri almak istemeyince de gülcünün ısrar ettiği, Albashır’in de dikkat çekmemek ve tartışmamak için gülleri aldığı belirtildi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /