Tabancayla Ateş Ederken Arkadaşını Yaralayan Damat, Şimdi Adliyede!

Burdur'da meydana gelen olayda, düğün sırasında gerçekleşen talihsiz bir kaza, damat İ.C.'nin arkadaşı Halil İbrahim S.'yi yaralamasına neden oldu. Bu makalede, yaşanan olayın detaylı bir incelemesini yapacak ve damat İ.C.'nin adli sürecini ele alacağız.

Tabancayla Ateş Ederken Arkadaşını Yaralayan Damat, Şimdi Adliyede!

Olayın Gelişimi

Dün Kışla Mahallesi Sezer Sokak'ta meydana gelen olay, saat 15.00 sularında gerçekleşti. Gelin almaya gelen erkek tarafı, Askeriye köyünden Kışla Mahallesi'ne geldi. Gelin, baba evinden çıkarken damat İ.C., bir yakınına ait tabanca ile havaya ateş etti. Ancak bu esnada yaşanan kaza sonucunda, gelin arabasını kullanan arkadaşı Halil İbrahim S. kazara vuruldu. Kurşun, Halil İbrahim S.'nin sol omzundan girdi ve boynundan çıktı.

Sağlık ve Güvenlik Ekiplerinin Müdahalesi

Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri, hemen olay yerine sevk edildi. Ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülen Halil İbrahim S., ilk tedavisinin ardından Antalya'daki özel bir hastaneye sevk edildi. Şu an yoğun bakım servisinde tedavisi devam etmektedir.

Damat İ.C.'nin Adli Süreci

Olay yerinden şok yaşayarak uzaklaşan damat İ.C., bir süre sonra polis ekiplerine teslim oldu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan İ.C., bugün hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Adliyede yapılan sorgusunda İ.C., yaşananlardan dolayı derin üzüntü duyduğunu ifade ederek pişmanlık duyduğunu belirtti. Tabancanın bir tanıdığına ait olduğunu söyleyen İ.C., böyle bir olayın yaşanmasını istemediğini vurguladı.

Sonuç

Olay, düğün atmosferinde yaşanan bir kaza olmasının ötesinde, dikkat çekici ve üzücü bir durumu ortaya koymaktadır. Damat İ.C.'nin adli süreci, yaşanan olayın ayrıntılarıyla birlikte titizlikle incelenmekte ve takip edilmektedir. Bu tür olaylar, düğünlerde alınması gereken güvenlik tedbirlerini bir kez daha gözden geçirmemize vesile olmalıdır.