Sosyal Medyadaki Uygunsuz Video Karısı Çıkınca...

Sosyal medyada gezinen adam uygunsuz bir paylaşıma denk geldi. Videodaki kişinin eşine olan benzerliği karşısında şaşkına dönen genç adam, kadının üzerindeki kazağın eşine hediye olarak aldığı kazakla aynı olduğunu görünce ihanete uğradığını fark etti.

Sosyal Medyadaki Uygunsuz Video Karısı Çıkınca...

Aldatıldığını internetteki videodan öğrenen genç adam soluğu mahkemede aldı. İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre Y.M. ile S.M. bir süredir evliydi. S.M. , sosyal medya platformunda dolaştığı sırada bir videoya denk geldi. Videoda arkası dönük, uygunsuz halde bulunan kadının eşine olan benzerliği genç adamın dikkatini çekerken, videoyu izlemeye devam eden S.M., görüntüdeki kişinin üzerindeki kazağın eşine hediye olarak aldığı kazak olduğunu fark etti.  

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran S.M., eşi Y.M.'nin görüntülerini delil olarak sunarak, "Beni aldattığını bir erkek tarafından sosyal medyada paylaşılan uygunsuz video sayesinde öğrendim. Kazağı ona ben hediye almıştım" ifadeleriyle boşanma davası açtı.