Sosyal Medyada Başlayan 'Muhtarlık Tartışması' Kanlı Bitti

Şanlıurfa'da mahalle muhtarının çocukları ile muhtar adayı arasında sosyal medya hesapları üzerinden başlayan tartışma kısa sürede silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Sosyal Medyada Başlayan 'Muhtarlık Tartışması' Kanlı Bitti

Kavgada bacağından vurulan 2 kardeş yaralandı. Korkunç olay, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı'nda yaşandı. 31 Mart'ta gerçekleştirilecek muhtarlık seçimleri çalışmaları kapsamında sosyal medya hesabı üzerinden 'Oy verirken adayın ailesine iyi bakın, iyi düşünün' şeklinde paylaşımlarda bulunan mevcut muhtar M.D.'nin çocukları A.D. ve R.D. ile aynı mahalleden muhtar adayı olan M.N.K.  arasında tartışma yaşandı.

Sosyal medyada başlayan tartışma kısa süre sonra M.N.K.'nın muhtarlık bürosuna gelmesiyle kavgaya dönüştü. Haber merkezine ulaşan bilgilere göre henüz kimliği bilinmeyen bir kişi, yanındaki tabancayla iki kardeşi bacağından vurdu. Yaralı A.D. ile R.D. olay yerine gelen sağlık ekiplerince gerçekleştirilen ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri M.N.K.'yi  yakalarak gözaltına alırken, kimliği bilinmeyen şüpheli şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.