Sosyal Medya Ünlüleri Yasak Dinlemedi! Sabaha Kadar Parti Yaptılar

Sosyal medya ünlülerinin bulunduğu bir ekip, sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu Büyükçekmece'deki Alkent villalarında parti yaparak eğlendi. Sabah'ta yer alan habere göre partiye katılanların arasında, "Kaan Orkun, Ayşegül Çınar, Rana Büyük, Serkan Aydın, Melis Buse Betkayan, Esra Yurdusev ve Esra Balamir" gibi isimler yer alıyordu.

Sosyal Medya Ünlüleri Yasak Dinlemedi! Sabaha Kadar Parti Yaptılar

Kalabalık ekip, partiye ait görüntüleri de çekinmeden sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Esnafın ekmek derdine düştüğü, milyonlarca insanın işsizlik, öğrencilerin okul derdine düştüğü dönemde hafta sonu yasakları özellikle zengin kesim ve vurdumduymaz kesmi hiç mi hiç ilgilendirmiyor gibi görünüyor. Milyonlarca insanın pandemi sürecinde evine kapandığı dönemde, gerek siyasiler gerekse zenginler hiç bir yasağa, kısıtlamaya uymadan eğlenmesini sürdürüyor.

Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntüler ise 'Bizim günahımız ne, neden dükkanımızı açamıyor, işimize bakamıyoruz?' diyen esnafı çileden çıkaracak seviyelere ulaşmış durumda. Sosyal medya ünlülerinden oluşan bir grup insan, toplandıkları villada herhangi bir mesafe kuralı tanımaksızın sabaha kadar eğlendi. Lüks villada gerçekleşen partiye ait görüntüleri de sosyal medya hesaplarından yayımladılar. 

Görüntülerde, sosyal medya ünlülerinin eğlencelerini katlamak için dj tuttuğu, kimsenin maske takmadığı gözlemlendi. Halay çekilen, ilginç danslar yapılan, şarkı ve türküler eşliğinde eğlenen sosyal medya ünlülerine ise tepki yağdı.

Yeni iş haberleri yayımlandı. Ortaöğretim mezunlarından kamu personeli alımı haberinin detayları ve sadece iş haberlerine göz atmak için TIKLA VE ÜCRETSİZ KATIL.

Kadın-erkek diğer adaylarla arkadaşlık kurup bilgi alışverişinde bulunmak için uygulamayı indir. TIKLA VE İNDİR.