Sosyal medya fenomenine sokak ortasında dayak! 24 saattir haber alınamıyor: O anlar dehşete düşürdü

'Benekli Ayhan' lakaplı Ayhan Koç sokak ortasında saldırıya uğradı. Ailesi Ayhan Koç'un kayıp olduğunu açıkladı.

Sosyal medya fenomenine sokak ortasında dayak! 24 saattir haber alınamıyor: O anlar dehşete düşürdü

Sosyal medya fenomeni ve Ankaragücü tribünlerinin tanınan siması 'Benekli Ayhan' lakaplı Ayhan Koç, Isparta'da sokak ortasında vahşice saldırıya uğradı. Ailesi, Koç'un kayıp olduğunu duyurdu. Olayın ardında yatan sebep tam olarak belirlenmezken, saldırganların Ayhan Koç'u döverken "Kadınlara uyuşturucu içirmek ne demek?" ifadelerini kullanması, olayın uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili bir anlaşmazlıktan kaynaklandığı iddialarını beraberinde getirdi. İşte detaylar...

Sosyal medya fenomeni ve Ankaragücü tribünlerinin tanınan siması 'Benekli Ayhan

BENEKLİ AYHAN KOÇ  ISPARTA'DA SOKAK ORTASINDA VAHŞİCE SALDIRIYA UĞRADI

Kavgaya karışan iki kadının saldırganları sakinleştirmeye çalıştığı anlar kaydedilirken, Ayhan Koç ise iki kişi tarafından darp edildikten sonra baygınlık geçirdi. Olay sonrasında Koç'un ailesi, haber alamadıkları için endişeli bir durumda olduklarını belirtti. Aile avukatı Şahin Polat, 24 saattir Ayhan Koç'tan haber alamadıklarını ve kayıp ihbarında bulunduklarını açıkladı.

Avukat Polat, Benekli Ayhan'ın durumunun ciddiyetini vurgulayarak, Koç'u olaydan sonra gören bir aile üyesiyle konuştuklarını ve hastaneye başvuruda bulunulmadığını belirtti. Emniyetin olayla ilgili araştırma yaptığını ifade eden Polat, bilgi sahibi olanların +905050157258 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceğini bildirdi.

Aile, Ayhan Koç'un hayati tehlikesinin olmadığını düşündüklerini belirtirken, umutlu bir şekilde kısa zamanda ona ulaşmayı umduklarını dile getirdi.