Son Dakika: Yerel Seçim Anket Sonucu Açıklandı-6 İlde Flaş Sonuçlar 2019

Son dakika haberi: 6 farklı ilde yapılan yerel seçim anketlerinin sonucu kamuoyuna duyuruldu. Yapılan anketlerin sonuçlarında kararsızların oyu dikkatleri çekti.

Son Dakika: Yerel Seçim Anket Sonucu Açıklandı-6 İlde Flaş Sonuçlar 2019

Son dakika haberi: ORC Araştırma Şirketi, 6 İlde anket yaptı.

Yerel seçimlere kısa süre kala harekete geçen ORC Araştırma Şirketi, vatandaşlara , hangi adaya oy vereceklerini sordu. Anketten çıkan sonuçlar ise şaşırttı. İşte yerel seçimler için yapılan son anketin sonuçları.

MANSUR YAVAŞ 5 PUAN ÖNDE GÖRÜNÜYOR

Açıklanan son anket sonuçlarına göre 31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimlerde Ankara 'da Mansur Yavaş, en yakın rakibi Cumhur ittifakının adayı Mehmet Özhaseki  'ye 5 puan fark atmış durumda. Ankara 'da en çok dikkat çeken kısım ise seçmenin yüzde 19 'luk kısmının kararsız olması.

İşte Ankara anket sonuçları.

ANTALYA ANKET SONUÇLARI

Antalya 'da ise CHP 'nin adayı Muhittin Böcek, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den bir adım önde görünüyor. Antalya 'da da yine Anakra 'daki gibi seçmenlerin büyük oranı kararsız. Seçmenin yüzde 18,4'ü kararsız.

İşte Antalya 'nın anket sonucu:

ISPARTA ANKET SONUCU

Isparta 'da yapılan seçim anketinde, MHP' li mevcut Belediye Başkanının önde olduğu görünüyor.  Ancak Isparta'da da yüzde 7 'lik kararsız bir seçmen var. Kararsızların oyu başkanı belirleyecek.

İşte anket sonucu:

ZONGULDAK ANKET SONUCU

ORC tarafından Zonguldak 'ta yapılan ankete göre,  Belediyesi şuan CHP 'de bulunan Zonguldak'ta açıklanan ankete göre, Belediye Başkanlığı'nı MHP adayı kazanıyor. MHP adayı bir adım önde ama seçmenin yüde 14,5'i kararsız durumda.

İşte anket sonucu:

BARTIN VE ÇANKIRI ANKET SONUCU

Bartın ve Çankırı'yı mevcut Belediye Başkanları'nın yeniden kazandığı görülmekte. İşte yapılan anketlerin sonuçları:

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA