Son Dakika MSB ASAL Tarihi Duyurdu: Şubat Askerlik Yerleri Açıklanıyor

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada askerlik yerlerinin açıklanacağı tarihe yer verildi.

Son Dakika MSB ASAL Tarihi Duyurdu: Şubat Askerlik Yerleri Açıklanıyor

Askerlik yerleri açıklanıyor.

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Şubat 2021 askerlik yerlerinin 22 Ocak 2021 Cuma günü açıklanacağına yer verildi. Söz konusu askerlik dönemine ilişkin celp ve sınıflandırma işlemleri 30 Kasım tarihine kadar alındığına yer verildi. 

ASAL DUYURUSU

MSB ASAL tarafından yayımlanan askerlik duyurusu şu şekilde:

"Seçim ve sınıflandırma sonuçları 22 Ocak 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacaktır. Sınıflandırılan yükümlüler tekrar sınıflandırma işlemine tabi tutulmayacaktır. Yedek subay/astsubay adaylığına ayrılmış yükümlülerden tabi oldukları celp ve sevk döneminde sınıf okulu ve eğitim merkezindeki eğitimin üçte birine katılmayanlar (daha önceki sınıflandırma dönemlerinde sınıflandırılanlar dahil) er statüsünde askere sevk edileceklerdir. (TSK nın ihtiyaç duyduğu sınıf ve meslekler hariç)"

ASKERLİK YERLERİ 

Askerlik yerleri 22 Ocak 2021 günü e Devlet kapısı üzerinden açıklanacak. Askerlik yerleri açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN