Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın açıklamasının ardından Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi sayfalarından yapılan açıklamada, Bahar Kalkanı harekat bölgesindeki kahraman askerlerimize Esad Rejimi tarafından düzenlenen saldırıda 1 askerimizin şehit olduğu 9 askerimizin de yaralandığı bildirildi.
MSB açıklamasında ayrıca 299 suriye rejimi askerinin de etkisiz hale getirildiği kaydedildi. Açıklamada, "Bölgede 82 rejim hedefi derhal ateş altına alınmış, vurulmaya devam edilmektedir. Hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz. Şehitlerimizin kanını hiçbir zaman yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Bölgedeki çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre, ateş altına alınan rejim hedeflerinden 9 tank, 2 obüs, 6 ÇNRA ve 2 askeri aracın imha edildiği, 299 rejim askerinin de etkisiz hale getirildiği öğrenilmiştir." ifadeleri yer aldı.
Şehidimize Allah'tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum ailelerine sabır dayanma gücü versin rabbim
Allah rahmet eylesin güç kuvvet ver Rabbim askerimize
Bir oluruz bin diriliriz.sehitler ölmez vatan bölünmez.
Umarım bu köpeğe gereken ders verilmiştir. Cezaevinde yaşatmazlar inşAllah.
Mazluma acımayan küffara merhamet etmeyin Aslan Yürekli Kahraman Mehmetçiğimiz. Allah dayanma gücü versin Rabbim gazanızı mübarek eylesin.Şehitlerimize Allah tam rahmet gazilerimize acil şifalar dileriz.
Allah rızası için devletimiz uzman alımı yapsın evimde başımı yastığa koyup yattığım için kendimden utanıyorum
Bismillahirrahmanirrahim Onlara ölü demeyin onlar yaşarlar diyor yarabbim Allah'ım ailelerini sabır devletimize zeval vermesin
Bismillahirrahmanirrahim Onlara ölü demeyin onlar yaşarlar diyor yarabbim Allah'ım ailelerini sabır devletimize zeval vermesin