Son dakika! Kaftancıoğlu son verileri paylaştı: Kılıçdaroğlu yüzde 50'yi zorluyor

Canan Kaftancıoğlu İstanbul’da Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 50’yi zorluyor." açıklamasında bulundu.

Son dakika! Kaftancıoğlu son verileri paylaştı: Kılıçdaroğlu yüzde 50'yi zorluyor

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, düzenlediği basın açıklamasında Kılıçdaroğlu, "İstanbul’da kendi sistemimizde ıslak imzalı tutanaklarımızla sandıkların yüzde 40’ının sonucuna ulaşmış durumdayız. İstanbul’da Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 50’yi zorluyor." açıklamasında bulundu.

Kaftancıoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Kullandığı oya sonuna kadar sahip çıkan bütün vatandaşlarımıza, İstanbullulara ve CHP örgütümüze çok teşekkür ediyorum.

Şu anda bizlerin kendi sistemimizde İstanbul'da, kendi ıslak imzalı tutanaklarımızla sandıkların yüzde 40'ının sonuca ulaşmış durumdayız. İstanbulla ilgili bilgi vereceğim. Cumhurbaşkanı adayımız yüzde 50'nin üzerinde. Yüzde 51.42 oranında. Recep Tayyip Erdoğan yüzde 43.91, Sinan Oğan 4.37 ve Muharrem İnce 0.29 oy oranında şu anda sandıklar bu şekilde.

Türkiye geneline dair yorum yapmayacağım. Ama şunu söyleyebilirim. Gördüğüm kadarıyla sandıklar açılmaya başladıkça cumhurbaşkanı adayımız yüzde 50'yi zorluyor gibi. Bunu da size Türkiye genelinde iyi bir haber olarak vermiş olayım. Gece boyunca bütün oylarımızı takip edeceğiz ve sizleri de anbean doğru bilgiyle, sonuç neyse o sonuçla bilgilendirmeye devam edeceğiz.