Son Dakika İyi Partiden İstifa Eden Milletvekili İsmail Ok AK Partiye Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM Grup toplantısında 2020 yılında İyi Parti’den istifa ederek bağımsız milletvekili olan İsmail Ok’un AK Parti’ye katıldığını duyurdu.

Son Dakika İyi Partiden İstifa Eden Milletvekili İsmail Ok AK Partiye Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında partiye yeni bir ismin katıldığını partililere müjdeledi. Erdoğan açıklamasında "Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok kardeşimizi de ailemize katıyoruz. Hayırlı olsun, Allah mübarek etsin diyorum. İnşallah ailemiz bu ramazan ayında daha da güçlenmiştir" dedi.

Ak Partiye katılan Ok, "Çok mikrofon önünde konuştum ama hiç bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Öncelikle Allah utandırmasın. İnşallah hayırlara vesile kılsın diyorum. Çeyrek asırdan fazla kardeş Azerbaycan'ımızın toprakları işgal altındaydı. Türkiye'miz 'Azerbaycan ne kadar istiyorsa o kadar yanındayız.' dedi. Çeyrek asırdan sonra kardeş Azerbaycan'ımızın topraklar bağımsızlığına kavuştu. Irak'ta, Suriye'de, Libya'da, nerede olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'ni tehdit eden içeriden ve dışarıdan tehdit eden hainlere karşı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde başlarını balyoz gibi ezmiştir" ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /