Son Dakika Haberleri: Şehitlerimizin İsimleri - Memleketleri ve Fotoğrafları

Son dakika haberi: Şehitlerimizin isimleri ve memleketleri açıklanmaya başladı. Ailelere acı haberler verildi. Tüm camilerde selalar okunurken Türkiye yasa girdi. İşte alçak saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz.

Son Dakika Haberleri: Şehitlerimizin İsimleri - Memleketleri ve Fotoğrafları

3 şehidimizin isimleri açıklandı.

Suriye 'deki alçak saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Acı haberin gelmesinin ardındna şehitlerimizin isimleri açıklanmaya başladı. 

(Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin-Afyonkarahisar/Dinar)

Astsubay Çavuş Mehmet Muhammed Akay-Mersin/Toroslar

Piyade Teğmen Bayram Olgun-Konya/Selçuklu

Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan-İstanbul/Bağcılar

Piyade Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz-Bursa

Uzman Çavuş Ali Turgut-Uşak/Banaz

Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara-Tekirdağ/Saray

Düzenlenen alçak hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Uzman Onbaşı 23 yaşındaki Turgut Burkay Korkmaz 'ın acı haberi, Antalya 'nın Finike ilçesinde yaşayan ailesine askeri yetkililer tarafındna verildi. Acı haberi alan aile büyük acı yaşadı. 

MERSİN'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

İdlib'deki hain saldırı sonucu şehit olan Uzman Çavuş 24 yaşındaki İbrahim Tüzel'in acı haberi, Mersin 'in Erdemli ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

Erdemli Kaymakamı Avni Kula ve beraberindeki heyet şehidimizin baba evine geldi ve acı haberi şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in Alibeyli Mahallesi'nde oturan babası Şuayip ile annesi Gülten Tüzel'e verdi. 7 kardeş olan Tüzel'in babaevi, Türk bayraklarıyla donatıldı. Tüzel ailesinin yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in cenazesinin, Erdemli'de son yolculuğuna uğurlanacağı söylendi.

KAHRAMANMARAŞ'A ŞEHİT ATEŞİ

Şehit Uzman Onbaşı 23 yaşındaki Ahmet Saygılı'nın Kahramanmaraş'taki evine şehadet haberi ulaştı.

Şehidimizin Türkoğlu ilçesi Beyoğlu Mahallesi'ndeki babaevine gelen Kaymakam Gürbüz Saltaş, Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mete Pekmez, şehadet haberini  aileye verdi.

Şehidin ailesi ve yakınlarını, askeri yetkililer ile mahalle sakinleri teskin etti. Saygılı ailesinin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı, sokağa taziye çadırı kuruldu.

Bu arada, 7 kardeş olan Ahmet Saygılı'nın 3 kardeşinin de Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu olarak çeşitli yerlerde görev yaptığı öğrenildi.

Süleyman Şahin: Afyonkarahisar

Güven Kurtulmuş: Bitlis

Tekirdağlı Uzman Onbaşı Recep Bekir şehit oldu.

Osmaniyeli Uzman Çavuş Batuhan Tank şehit oldu.

Osmaniyeli Uzman Onbaşı Halil İbrahim Akkaya şehit oldu. 

SÖZLEŞMELİ ER BİRHAN ER - TEKİRDAĞ - Şehit olan sözleşmeli er Birhan Er'in Tekirdağ'daki ailesine ailelerine acı haber verildi.

SÖZLEŞMELİ ER CUMA BAĞATUR - BATMAN - Şehit olan sözleşmeli er Cuma Bağatur'un Batman'ın Sason ilçesindeki evine şehadet haberi ulaştı.

PİYADE UZMAN ONBAŞI MEHMET ORHAN - (25) - ADIYAMAN - Şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Orhan'ın (25) Adıyaman'daki evine şehadet haberi ulaştı.

PİYADE UZMAN ÇAVUŞ TOLGA CAN YILMAZ - (24) - BURSA - Piyade Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz'ın (24) acı haberi, Bursa'da yaşayan ailesine verildi.

Akif AKÇADAĞ - KAHRAMANMARAŞ - Şehit olan 33 askerden Piyade Astsubay Çavuş Akif Akçadağ'ın acı haberi, Kahramanmaraş'ta yaşayan ailesine verildi.

Emre Baysal : Manisa

Selman Cankara: Adana

Adem Akın: Tokat

Tayfun Pekel: İstanbul

Emin Yıldırım: Hatay

Osman AK Mersin

Mustafa Bayrakdar: Hatay

Muharrem Öğütcü: Bingöl

MEKANINIZ CENNET OLSUN...

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA