Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesap Sormasını da Bilirim

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iç güvenlik birimleriyle iftar buluşmasında konuşma yapıyor.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesap Sormasını da Bilirim

Teröre karşı kesintisiz operasyon politikasının neticesinde terör örgütünde önemli gerilemelerin yaşandığını, Suriye'de DEAŞ ve bölücü terör örgütü PKK - PYD - YPG'ye büyük darbeler indirildiğini söyleyen Erdoğan, sadece 2.5 yıl içerisinde 16'sı kırmızı listeden 420 sözde üst düzey teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Son Fetullahçı teröristin de yargıya hesap vereceği güne kadar fetö ile mücadelenin süreceğini söyleyen Cumhurbaşkanı, Suriye'deki iç savaştan kaçan mültecilerden 320 bin kadarının ülkesine geri döndüğünü bildirdi.  Türkiye'de karışıklık yaratmaya çalışan güçlerin planlarında başarılı olamadıklarını, buna müsade etmeyeceklerini söyleyen Erdoğan, "Şunu bilin ki Türkiye'yi dışarıdan vuranlar vurmaya çalışıyor ama içeriden vuranlara bunun hesabını sormasını da bilirim." dedi.

Erdoğan, TÜSİAD'a yönelik eleştirilerini de sürdürdü. Cumhurbaşkanı, "TÜSİAD'ın Türkiye'yi alt sıralarda gösteren istatistiklerin ilüzyonuna sığınmak yerine başlattığımız 2.5 milyonluk istihdam seferberliğine neden destek vermiyor, bunu da kendilerine hatırlatırım. Dev fabrikalarınız var, holdingsiniz, ne olur 5-10 işsiz insanı alsan. Neyini kaybedersin, bunları dert edinmiyorsunuz. Biz TÜSİAD'ın ekonomiye katkılarıyla gündeme gelmesini isteriz. Unutmayalım ki bu ülke hepimizin ortak vatanıdır. Bu dolarlar, bu avrolar sizleri kurtarmaz, bu millet sizi kurtarır." ifadelerini kullandı.

ÖZLÜK HAKLARI İYİLEŞTİRİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, özlük hakları konusunda da düzenlemeye gidileceğini söyledi. Erdoğan, "Özlük haklarınız başta olmak üzere, çalışma şartlarınızı iyileştireceğiz. Ülkemiz ve milletimize yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatımızın tüm şehitlerini tekrar rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize milletçe şükranlarımızı ifade ediyorum. " dedi.