Son Dakika: Balıkesir'de Seyir Halindeki Otobüste Yangın Çıktı! 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Balıkesir Gökçeyazı'da seyir halindeki bir yolcu otobüsünde yangın çıktı. Yangında ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını kaybederken, 17 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Bölgeye itfaiye, sağlık ekibi ve emniyet ekibi sevk edildi. Olay, Edremit-Balıkesir Karayolu, Balıkesir istikametine 22. kilometrede Gökçeyazı mevkiinde meydana geldi. Jandarma Komutanlığına yaklaşıldığı sırada otobüste henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangının elektrik kontağından mı , benzin deposundan mı çıktığı henüz ne

Son Dakika: Balıkesir'de Seyir Halindeki Otobüste Yangın Çıktı! 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Balıkesir'de Dehşet! 5 Kişi Yanarak Can Verdi

Balıkesir Gökçeyazı'da seyir halindeki bir yolcu otobüsünde yangın çıktı. Yangında ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını kaybederken, 17 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Bölgeye itfaiye, sağlık ekibi ve emniyet ekibi sevk edildi. 

HAYATINI KAYBEDENLERİN 2'Sİ ÇOCUK

Olay, Edremit-Balıkesir Karayolu, Balıkesir istikametine 22. kilometrede Gökçeyazı mevkiinde meydana geldi. Jandarma Komutanlığına yaklaşıldığı sırada otobüste henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangının elektrik kontağından mı , benzin deposundan mı çıktığı henüz netleşmedi. Bir anda otobüsü saran duman ve alevlere rağmen şoför jandarma komutanlığına kadar aracı sürmeye devam ederken, buraya gelindiğinde 2'si çocuk 5 kişinin yaşamını kaybettiği , 17 kişinin de yaralandığı bildirildi. 

DURUMU AĞIR OLAN VATANDAŞLAR VAR

Otobüsteki yangın nedeniyle yaralanan 17 vatandaş hastanelere kaldırılırken, yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü vurgulandı.

Şoför Aracı Özellikle Durdurmadı İddiası

Şoförün sağlık durumuyla ilgili haber merkezlerine bilgi henüz gelmezken, şoförün yangının ilk çıktığı anda yolcuları tahliye etmemesi, araçta mazot yerine 10 numara yağ kullanıldığı iddiası bulunuyor.

Detaylar geldikçe sizlerle paylaşacağız.