Son Dakika: 4 Bin Kişide Daha ByLock Tespit Edildi

İçişleri Bakan Yardımcısı, yaptığı son dakika açıklamasında , FETÖ'ye yönelik devam eden soruşturmalarda 4 bin kişide daha ByLock tespit edildiğini söyledi.

Son Dakika: 4 Bin Kişide Daha ByLock Tespit Edildi

4 bin kişide daha ByLock olduğu ortaya çıktı.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Bakanlığın Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısında konuşmaya başladı. Çataklı yaptığı açıklamada FETÖ' ye yönelik devam eden operasyonlara değindi. Çataklı yaptığı açıklamada FETÖ 'ye yönelik operasyonların ve soruşturmaların devam ettiğine yer verdi.

4 BİN KİŞİDE DAHA BYLOCK TESPİT EDİLDİ

İsmail Çataklı açıklamasında, 4 bin kişide daha ByLock tespit edildiğini söyledi. ByLock tespit edilmesinin ardından bu kişiler hakkında da soruşturma açılacağına yer verildi.

BYLOCK NEDİR?

Bylock isimli uygulama, Whatsapp ve türevlerinden farklı olarak kullanıcıların temelde yazışmalarını sağlasa da, kriptolu konuşma sağladığı için yazışmaların izlenebilmesi oldukça güç. Askeri seviyede şifreleme kullandığı belirtilen Bylock ile sesli görüşme ve yazışma yapılabilirken, görünüm olarak da herhangi bir sohbet programından ciddi anlamda bir fark bulunmuyor. 

ByLock 'ta herhangi bir kişi ile sohbet etmek mümkün değil. Ancak karşınızdaki kişinin kullanıcı adını biliyorsanız sohbet edebiliyorsunuz.

Kamubulteni.com  | Ankara