Sokak Röportajında Ortalık Karıştı! Tekme Tokat Birbirlerine Saldırdılar

Youtube üzerinden yayın yapan bir kanalın röportajında 'Kanal İstanbul' sorusu kavgayı da beraberinde getirdi.

Sokak Röportajında Ortalık Karıştı! Tekme Tokat Birbirlerine Saldırdılar


Youtube kanalının muhabirinin, 'Kanal İstanbul Projesi' ile ilgili sorusuna olumlu yanıt veren vatandaş ile Kanal İstanbul yerine ekonomiye öncelik verilmesi gerektiğini söyleyen başka vatandaşın arasındaki gerilim tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü.

Medyali TV isimli bir youtube kabalında sokak röportajında mubabirin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul ile ilgili, "Onlara rağmen Kanal İstanbul'u da yapacağız. İnadına yapacağız" ifadeleri hatırlatılarak sorduğu soruya , "Yapılsın Türkiye biraz şahlandı gidiyor" şeklinde yanıt veren vatandaş ile başka bir vatandaş arasında kavga çıktı. Kanal İstanbul'a destek veren vatandaşı yandaşlıkla itham eden diğer vatandaşın, "Millet asgari ücretle aç geziyor, pazar artıklarını topluyor. Bırakın bu yalakalığı ya. Yalakalıktan bir şey değilsin. AK Parti yalakalığı. Senin ensen kalın göbeğin sağlam. Millet aç, çöpten para topluyor." demesi üzerine ortam gerilince, iki vatandaşın birbirlerine saldırdığı muhabir ve diğer vatandaşların şahısları ayırmakta güçlük çektiği görüldü.

HABER KAYNAĞI: https://www.medyaradar.com/sokak-roportajinda-yumruklar-havada-ucustu-senin-ensen-kalin-gobegin-saglam-haberi-2041729