Sokak Ortasında Sevgilisinden Dayak Yiyen Genç Kızın İfadesi 'Pes' Dedirtti

Bursa'da sevgilisinden sokak ortasında dayak yiyen genç kız, emniyetteki ifadesinde bir anlık sinir sonucunda sevgilisinin kendisine vurduğunu, kıskançlıktan dolayı böyle bir olayın meydana geldiğini ve şikayetçi olmadığını söyledi.

Sokak Ortasında Sevgilisinden Dayak Yiyen Genç Kızın İfadesi 'Pes' Dedirtti

Sokak Ortasında Sevgilisinden Dayak Yiyen Genç Kızın İfadesi 'Pes' Dedirtti

Kadın cinayetlerinin gündemin zirvesinde bulunduğu Türkiye'de kadına yönelik şiddet ile ilgili yeni düzenleme beklentileri artarken, Bursa'da sevgilisinden dayak yiyen genç kızın emniyetteki ifadesi 'Pes' dedirtti. Türkiye'nin gündemine oturan olay, Bursa'nın Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde yaşanmıştı. Kıskançlık krizine girdiği belirtilen İ.T. isimli şahıs, 17 yaşındaki kız arkadaşı N.D. ile tartışma yaşadı.

Bir süre sonra kız arkadaşını sokak ortasında tekme tokat dövmeye başlayan şahıs, genç kızın feryatlarına rağmen durmayarak şiddete devam etti. Civardaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına takılan görüntülerin ardından, darp edilen kızın babası durumu polis ekiplerine bildirerek şikayetçi olurken, şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri şahsı yakaladı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan genç kız, sevgilisinin kendisini kıskandığı için dövdüğünü, bir anlık sinirden kaynaklı bu olayın meydana geldiğini söyleyerek şikayetçi olmadı. 17 yaşındaki N.D., "Beni kıskandığı için vurmaya başladı. Daha sonra da dizleriyle karnıma vurdu. İ.T., benim 1 yıllık erkek arkadaşım. Bir anlık sinirlenmesi ve kıskanması nedeniyle bana vurdu. Davacı ve şikayetçi değilim" ifadelerini kullandı.

Gözaltına alınan İ.T., genç kızın şikayetçi olmamasından dolayı salıverildi.