Sokağa Çıkma Yasağında İlk Detaylar Belli Oldu

Son dakika haberi: Kabine bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak kabinede önemli kararlar alınacak.

Sokağa Çıkma Yasağında İlk Detaylar Belli Oldu

Son dakika: Kabine toplanıyor.

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı bugün yapılacak. Gelen son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabine toplantısı yapılacağı bildirildi. 

Koronavirüs kısıtlamalarının devam ettiği dönemde yapılacak kabine toplantısında , kısıtlamalar ile ilgili kararlar alınması bekleniyor. 

DÜN BİLİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Önceki gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığı'nda Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı yapıldı. Yapılan toplantı sonrası aşağıdaki açıklama yapıldı:

BİLİM KURULU SONRASI KABİNE TOPLANIYOR

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısından sonra bugün Kabine toplantısı yapılacak. Erdoğan'ın başkanlığında başlayacak toplantıda koronavirüs kısıtlamalarının gündeme geleceği öğrenildi.

Bunun yanı sıra kafe ve restoranlar için de kararlar alınması bekleniyor. Kafe ile restoranların belirli şartlarda açılması, kişi sınırlaması olması gibi konular gündemde olacak.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA İLK DETAYLAR BELLİ OLDU

Yetkililerden gelen son dakika bilgilerine göre sokağa çıkma yasağının hafta içi geceleri devam edeceği , hafta sonu da gündüz için kaldırılmasının planlandığı öğrenildi. 

KABİNE SAAT KAÇTA?

Kabine toplantısının 16.00 civarında başlaması bekleniyor. Beştepe'de yapılacak toplantının 3 3saat sürmesi ve 19.30 civarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararları açıklaması bekleniyor. Açıklama geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN