Şok Marketten Ucuza Tablet-İşte A101-Bim-Şok Tablet Kampanyası Özellikleri ve Fiyatı

Bir indirim haberi de Şok marketlerden geldi. Yapılan son dakika açıklamasında tablette bu hafta indirim olacağı bildirildi. Daha önce de Bim ile A101 marketler tablet fiyatını indireceğini duyurdu. İşte Şok, A101 ve Bim ucuza tablet kampanyasının detayları.

Şok Marketten Ucuza Tablet-İşte A101-Bim-Şok Tablet Kampanyası Özellikleri ve Fiyatı

Bir market daha açıkladı: Şok, A101 ve Bim'den ucuza tablet.

Türkiye 'nin perakende mağaza zincirleri arasında en dikkat çeken fiyatları vatandaşlara sunan Şok, A101 ile Bim marketler, art arda açıklamalar yaptı. Yapılan açıklamalara baktığımızda , uzaktan eğitimin başladığı günlerde öğrenciler için uygun fiyatlı tabletlerin satışa sunulduğunay er verildi. 

Daha önce Bim ve A101 marketler açıklama yapmış ve uygun fiyatlı tablet satışının bu hafta yapılacağına yer verilmişti. Bu açıklamalar sonrası Şok marketler de bir  açıklama yaptı ve tablette indirimin bu hafta 14 Ekim günü yapılacağına yer verildi. 

BİM 'İN İNDİRİMLİ TABLETİ-16 EKİM 2020 CUMA

Bim marketler tarafından yapılan açıklamada bu hafta Cuma günü tablette indirim uygulanacağına yer verildi. Yayımlanan 16 Ekim 2020 aktüel ürünler kataloğuna baktığımızda indirimli tabletin şu şekilde olduğu görüldü:

Özellikleri:

HomeTech marka tabletin indirime girdiği görüldü. 10.1 inç ekran Alfa tablet için fiyat 749 TL

4 çekirdek işlemcili, 32GB dahili hafızalı, Android işletim sistemli, deri kılıfı ile birlikte satışa sunulan Hometech ALFA Tablet Bilgisayar 749 TL.

A101 'İN İNDİRİMLİ TABLETİ: 15 EKİM 2020 PERŞEMBE

A101 marketlerin indirimli tabletine baktığımızda ise 499 TL 'lik Lenovo marka tabletin indirime girdiği görüldü. İşte o tablet:

Özellkileri:

Android işletim sistemli, 16GB dahili hafızalı, dört çekirdek işlemcili, 2 yıl garantili, özellikle uzaktan eğitim sürecinde her öğrencinin sahip olması gereken bir ürün olan Lenovo Tab M7 Tablet Bilgisayar 499 TL. 

ŞOK MARKET İNDİRİMLİ TABLET: 14 EKİM 2020 ÇARŞAMBA

Her hafta Çarşamba günü indirim düzenleyen Şok marketler, 14 Ekim 2020 Çarşamba günü Alcatel marka tablette indirime gideceğini duyurdu. İşte indirim detayları:

Özellikleri:

  • Ağ Bağlantıları Bluetooth. Evet.
  • Depolama birimi. RAM. 1 GB. Dahili Hafıza. 16 GB.
  • Bağlantı Bluetooth. Evet.
  • Tasarım. Ekran boyutu. 10.1 '' Dokunmatik ekran. Evet.
  • Hafıza. RAM. 1 GB.
  • Batarya. Pil performansı 4000 mAh.
  • Paket içeriği. Ekran boyutu. 10.1 ''
  • İşlemci. İşlemci. MT8321.

SİZCE?

Peki sizce 3 tabletten hangisi daha uygun , hangisi alınabilir? Yorum kısmı aşağıda.