Skandal Ortaya Çıktı! Ünlü Şarkıcının Evinde Tecavüz Odası...

Şarkıcı Phoebe Bridgers, cinsel tacizle suçkanan Marilyn Manson'un evinde tecavüz odası olduğunu söyledi.

Skandal Ortaya Çıktı! Ünlü Şarkıcının Evinde Tecavüz Odası...

Manson'un evine ziyarette bulunduğunda odayı öğrendiğini söyleyen şarkıcı, bu durumdan birçok kişinin haberdar olduğunu fakat gündeme getirmediğini söyledi.

Ünlü rock yıldızı Marilyn Manson, eski nişanlısı tarafından cinsel tacizle suçlanmış, ABD uzun süre bu olayla çalkalanmıştı. Manson hakkında yeni iddialar da ortaya çıkmaya başladı.  26 yaşındaki şarkıcı Phoebe Bridgers, arkadaşlarıyla ziyaret ettiği Manson'ın evinde bir tecavüz odası olduğunu söyledi.

Durumun birçok kişi tarafından bilindiğini söyleyen genç şarkıcı, "O zamanlar bunun sadece korkunç bir mizah anlayışından ibaret olduğunu düşündüm. Şirket biliyordu, yönetim biliyordu, grubumuz biliyordu. Şimdi kendi aralarında uzlaşıp şok olmuş ve dehşete düşmüş gibi davranacaklar. Ne kadar acınası bir durum." diye konuştu. Bridgers'in iddiasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yayımlayan Manson, "Açıkçası, sanatım ve hayatım uzun zamandır tartışmaların odağı haline geldi. Ancak benimle ilgili bu son iddialar gerçekliğin korkunç çarpıtmalarıdır." ifadelerini kullandı.