"Sizde Ölüm Büyüsü Var" Diyerek Paralarını Alıp, Cinsel İstismarda Bulundu

Antalya'da 'Sende ölüm büyüsü var' diyerek yüksek miktarda para alıp sözde 'Cin çıkarma' seansları düzenlediği, 4 kişiye de cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahsa 75 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

"Sizde Ölüm Büyüsü Var" Diyerek Paralarını Alıp, Cinsel İstismarda Bulundu

Antalya'da çok sayıda kişiye 'Sizde ölüm büyüsü var cin çıkarma seansı yapmamız lazım' diyerek paralarını alan ve 4 kişiye de cinsel istismarda bulunan Tali Yüksel Yeşilot ile eşi Öznur Yeşilot, bugün hakim karşısına çıktı. Antalya 6'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu yargılanan sanık Tali Yüksel Yeşilot ile tutuksuz yargılanan Öznur Yeşilot da katıldı. Şikayetçiler ile taraf avukatlarının bulunduğu duruşmada, Tali Yüksel Yeşilot, kimseyle rızası dışında birlikte olmadığını ve dolandırmadığını iddia etti.

Mahkeme heyeti, Tali Yüksel Yeşilot'u S.O, F.G., S.O, İ.O., E.O., E.O., H.Ş., H.Z.G. ve F.U. isimli kişileri dolandırmak ve E.O., H.Ş., F.U. ve H.Z.G'ye cinsel istismar suçlarından dolayı toplam 75 yıl hapis cezasına çarptırdı. Eşi Öznur Yeşilot ise 'dini inanç ve duyguları istismar etmek suretiyle nitelikli dolandırıcılık yapmak' suçundan 19 yıl hapis cezasına çarptırılarak tutuklandı. Mahkeme heyeti sanıkların yargılama boyunca herhangi bir pişmanlık belirtisi göstermemeleri nedeniyle cezada indirime gitmedi.